Trendy collier met echte meesterwerken

Had Johannes Vermeer in 1665 ooit durven te dromen dat jij zijn werk om je hals zou dragen? Geef je outfit een ´touch of art´ met de Captured Paintings serie van Quoins. Zes meesterwerken van 3D Murano glas in een edelstalen omhulsel. Creëer een eyecatcher door een disk, collier en munthouder te combineren tot een sieraad dat bij jouw stijl en smaak past.

De serie Captured Paintings is onderdeel van de brede Quoins collectie disks, hangers en colliers. De variatie in kleuren, formaten en materialen is oneindig. Zo kun je een Quoins collier helemaal afstemmen op je stemming, stijl en het seizoen.

Verkoopinformatie
De Captured Paintings disks van Quoins zijn verkrijgbaar in de maat ´Large´en hebben een verkoopadviesprijs van 30 euro. De verschillende hangers zijn verkrijgbaar vanaf 42,50 euro, de colliers vanaf € 20,00 euro. De Mona Lisa disk is vanaf eind april beschikbaar.
Quoins is te koop bij ruim 400 juweliers in de Benelux en Duitsland en via www.quoinsjuwelier.nl. Kijk voor alle verkooppunten op http://www.quoins.nl/nl/Winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.